Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

Magazinul online auto-crom.ro este administrat de compania S.C. AUTOCROM EXPERT S.R.L (denumita in cele ce urmeaza Vanzator), inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/13279/2016, avand CUI 36618461, capital social 200 lei, sediul social in Bucuresti, str. Dezrobirii, nr. 48, bl. P4, ap. 54 sector 6, cont bancar deschis la Banca Transivania, Sucursala Apaca, cu numaruul : RO47BTRLRONCRT0363949601.

Procesarea Comenzilor

auto-crom.ro nu conditioneaza plasarea si acceptarea comenzilor prin depasirea valorii unui plafon minim. Cumparatorul poate obtine mai multe informatii despre plasarea unei comenzi online din sectiunea “Cum cumpar”. In momentul plasarii unei comenzi in magazinul online auto-crom.roCumparatorul isi exprima acordul cu metoda de comunicare electronica prin intermediul email-ului. Transmiterea comenzii pe site va fi urmata de receptia unui email automat care atesta doar plasarea comenzii. Acest mesaj, discutiile telefonice, prin email sau pe alte cai cu reprezentantii Vanzatorului nu constituie acceptari ferme ale comenzii, si implicit NU semnifica incheierea contractului la distanta. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator. Confirmarea unei comenzi se face dupa verificarea comenzii, a serieri de caroserie și a stocului produselor aflate în comanda. Aceasta confirmare se face doar de catre un agent de vanzari, telefonic sau electronic (e-mail);

 

Vanzatorul va verifica comanda urmand sa ii comunice prin email Cumparatorului rezultatul verificarii, doar in cazul in care este furnizata o serie de caroserie (numar de identificare). In caz contrar comanda va fi livrata pe propria raspundere a clientului, iar vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru piesele comandate gresite si pentru eventualele pagube in caz de incompatibilitate.

 

Confirmarea comenzii de catre Vanzator catre Cumparator, telefonic sau prin email fara a necesita vreo confirmare de primire din partea acestuia, constituie momentul incheierii contractului la distanta. Mesajul comenzii acceptate reprezinta anexa la contract.

 

Produsele cuprinse in cadrul comenzilor acceptate de catre Vanzator vor fi livrate conform conditiilor stipulate privind plata si livrarea.

 

In cazul produselor cu status “Cerere Pret”, acceptarea comenzii Cumparatorului de catre Vanzator si implicit incheierea Contractului la distanta se va face numai dupa confirmarea data de Vanzator catre Cumparator ca produsul respectiv este disponibil la Furnizorul/Producatorul de la care se aprovizioneaza Vanzatorul. Confirmarea va fi transmisa prin e-mail pe adresa Cumparatorului.

 

Cumparatorul poate anula o comanda inainte de a primi mesajul de confirmare a expedierii, prin transmiterea unui email catre office@auto-crom.ro.

 

Facturarea Comenzilor

Fiecare comanda confirmata specifica produsele, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul va emite Cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile si serviciile livrate. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in acord cu legislatia in vigoare.

 

Preturi si informatii despre produse

 

Toate preturile prezentate in cadrul magazinului online auto-crom.ro includ TVA . Preturile nu includ cheltuielile de livrare, cu exceptia cazurilor in care se specifica acest lucru pe pagina produsului. Preturile tiparite pe factura fiscala emisa Cumparatorului vor fi identice cu cele specificate in mesajul de acceptare a comenzii de catre Vanzator.

 

Continutul site-ului (textele, denumirile si descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor/furnizorilor produselor listate si pot fi incomplete din motive legate de spatiu si/sau structura informatiei.

 

Din acest motiv, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.

 

Vanzatorul si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice si preturile produselor fara o notificare prealabila. Imaginile produselor sunt prezentate in cadrul magazinului online auto-crom.ro cu titlu de exemplu si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.).

 

 

Modalitati de plata

 

Produsele comandate din magazinul online auto-crom.ro pot fi achitate in avans sau la livrarea acestora.

 

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita un avans de 50% din valoarea produselor in cazul in care acestea se aduc la comanda expresa a clientului sau in cazul in care este vorba despre un produs original (OE). In acest caz, livrarea va fi efectuata numai In urma inregistrarii platii complete a comenzii.

 

Modalitatile de plata acceptate sunt:

  • - Cu numerar, prin intermediul curierului sau la sediul Vanzatorului;
  • - Prin transfer bancar.

 

 

Forta majora si litigiile

 

 

Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

Prezentul Contract este supus legii romane.

 

Eventualele litigii aparute intre Cumparator si Vanzator vor fi rezolvate pe cale amiabila, apeland la numarul 0768.900.334 sau la adresa office@auto-crom.ro, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.