Despre noi

Cine suntem?

Suntem o echipa profesionista, dinamica si flexibila, axata pe satisfactia clientilor nostri.

 

Despre Noi

AUTO-CROM este un site care se ocupa cu recomandarea, promovarea si vanzarea de piese auto. Pe langa experienta pe care o aducem pe piata extrem de aglomerata, care presupune cunostinte foarte vaste, oferim si o varietate foarte mare de produse si, cel mai important, informatii utile si rapiditate in raspunsuri. Punem spre vanzare piese de cea mai buna calitate, pentru toate tipurile de autovehicule, aducand in fata doar branduri foarte mari producatoare de astfel de piese.

Ne axam atat pe piese originale cat si pe piese aftermarket si pentru multe dintre ele garantam cel mai mic pret de pe piata. Istoria AUTOCROM EXPERT SRL a inceput din anul 2016, avand ca si angajati, persoane care au o foarte mare experienta si foarte multe cunostiinte in domeniul auto, astfel putand oferi cele mai bune solutii, atat pentru marci raspandite cat si pentru marci rare. Ceea ce ne diferentiaza de concurenta este fara doar si poate relatia profesionala pe care o avem cu orice client si o larga varietate de produse pe care o punem la dispozitia dumneavoastra. De asemenea, incercam sa oferim si informatii cat mai corecte despre fiecare produs si serviciu in parte.


Misiunea noastra?

Misiunea noastra este sa ne dezvoltam pemanent, pentru a satisface cele mai exigente si mai complexe solictari din domeniul auto si, bineinteles, sa satisfacem necesitatile clientilor nostri prin, profesionalism, promptitudine, siguranta, garantia produselor si nu in cele din urma, un pret corect.


Obiectivul nostru?

Multumirea clientilor nostri reprezinta satisfactia noastra, bazandu-ne astfel pe recomandarile Dvs.