Confidentialitate

Confidentialitate

 

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

 

Informatiile furnizate sunt pastrate in conditii de securitate si vor fi utilizate numai in scopul agreat de Cumparator in momentul colectarii lor, conform legilor in vigoare. 

 

Cumparatorul are posibilitatea sa modifice informatiile cu caracter personal prin accesarea sectiunii online "Contul meu".

 

Prin plasarea unei comenzi sau crearea unui cont, Cumparatorul isi exprima acordul sau pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vanzatorului pe adresa de email furnizata. Cumparatorul va avea posibilitatea sa modifice ulterior adresa inregistrata si sa filtreze mesajele pe care va dori sa le primeasca in continuare din partea Cumparatorului.

 

AUTOCROM EXPERT SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

AUTOCROM EXPERT SRL  garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către AUTOCROM EXPERT SRL  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.

 

Conform cerințelor Legii Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, AUTOCROM EXPERT SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dvs. ori o altă persoană. Scopurile colectării datelor sunt: reclama, marketing și publicitate, precum și servicii de comunicații electronice. Este necesar să furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale. Tertii care au acces la date sunt societtile de curierat. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea noastră de a vă putea livra produsele.

 

Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail office@auto-crom.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

AUTOCROM EXPERT SRL  își declină orice răspundere pentru conținutul site-urilor la care această pagină web face trimitere.

AUTOCROM EXPERT SRL își rezervă dreptul de a modifica atât conținutul, cât și structura site-ului în orice moment și fără nevoie de preaviz.

Garantăm securitatea și confidențialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.

 

Furnizarea datelor personale nu implică nici o obligație din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita oricând ștergerea datelor personale din baza de date.

 

Autohut Online SRL. solicită nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clienții săi în scopul finalizării comenzilor cât mai corect și rapid.

 

Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile incomplete sau făcute fără informații de bază ca telefon de contact.